Geri
Metin Bedir

Metin Bedir

  • 01 Ara 2020

1974 Ardahan/ Göle doğumluyum, 1980 yılında İstanbul a göç ettik. 

Aşçı olan; Babam ve Annem ile 1987 yılında Büyük Ada Dilburnu orman mesire alanını 10 yıl boyunca hep birlikde işlettik Turizm ve Restaurant Sektörüne, gençlik dönemlerimde başlamış oldum, Sonrasında kendi açtığım restaurantları işlettim,

2011 de Türkiyenin En yüksek gökdelenleri (Anthill)Bomonti altında Dilek pastanesini iki ortak açtık,ve o tarihten itibaren Dilek pastaneleri lokasyon uzmanlığı ve bayiliklerini veriyorum,Şuan itibari ile İhracat ve kurumsal pazarlama danışmanlığını yapıyorum.

Sosyal sorumlıluk projelerinde bulunmayı çok seviyorum. Bunun içindir ki Atatürkümüzün kurduğu Türk Hava Kurumunda 6 yılı aşkındır Bayrampaşa Şube başkanlığı yapıyorum, Daha öncede (DÜNYEV)Dünya Eğitim ve yetimler derneğinde Ümraniye Şube başkanlığı  yaptım. İki kız cocuğu babasıyım.

Hobilerim ; Hizmet sektöründe eğitimler vermek ve personel yetiştirmek, Havacılık eğitimini vermek, Uluslar arası ilişkiler ile şirket evlilikleri yaptırmak, Şu ana kadar da birçok kez birlikdelikler kurdurmuş bulunuyorum. Amacım; Kendi işletmesini yaptığım kendime ait En az 200 odalı otel sahibi olmak.